O Nama

Flying Ambulance kompanija osnovana je 2005 godine, sa željom da na prostorima zapadnog Balkana uvede svetske standarde u oblasti transporta pacijenata i njihove nege. Naš medicinski tim školovan je u inostranstvu, u specijalizovanim centrima za oblast transporta pacijenata i vazduhoplovne medicine.

Flying Ambulance kompanija nalazi se u Beogradu. Zbog odlične pozicioniranosti, u mogućnosti smo da kvalitno i u najkraćem roku odgovorimo na sve zahteve naših klijenata i pacijenata.

MISIJA

Naša misija je pružanje stručne, saosećajne nege pacijentu u transportu, obraćajući posebnu pažnju na sigurnost i efikasnost prilikom transporta.

VIZIJA

Naša vizija je da ostanemo dosledni u pogledu stručnosti, bezbednosti i efikasnosti, kako bismo mogli da omogućimo pomoć svima našim pacijentima u što kraćem roku.

KAKO POSLUJEMO

Flying Ambulance tim predano i savesno radi i ide u korak sa svetskim standardima u medicini. Kontinuirana edukacija, posvećenost poslu i iskrena želja da pomognemo pacijentima, naša su glavna obeležja. Posvećeni smo saradnji sa članovima vazduhoplovne medicinske zajednice na lokalnom, državnom i nacionalanom nivou. Promoteri smo javne bezbednosti i kontinuirane edukacije o zaštiti zdravlja i životne sredine.

OPREMA

Flying Ambulance medicinski transort opremljen je najsavremenijom medicinskom opremom:

– Defibrilator (Cardiac Science, Marquette, Lifepak, Zoll, Brucker, Laerdal)
– Perfusor pump (B.Braun Space)
– Nutrition pump (Applix Smart, Kangaroo)
– Infusomat (B. Braun Space)
– Sukcion pump (Laerdal)
– Patient monitor (Welch Allyn PROPAQ, Datascope, Siemens, Dräger)
– Ventilators (Dräger 3000, 2000+, 2000, 1000)
– EKG (Schiller, Marquette)
– Portable Incubator (Dräger 5400, With Babylog 2000)
– Vacuum Fixation Mattress (Ferno, Spencer)